S-a stins din viata

 

mircovici_niculae

S-a stins din viata , dupa o lunga si grea suferinta , colegul nostru din fosta clasa a XII-a A , Promotie 1969, Niculae Mircovici.

Cunoscand viata plina de realizari a demnului ofiter al Armatei Romane , cuvintele sunt de prisos.

Dumnezeu sa-l odihneasca si sa dea putere  familiei si apropiatilor sai pentru a depasi momentele triste prin care trec !.

Vasile Trofin

UPDATE

 • Luni,26 septembrie, va fi transportat de la Bucuresti la Timisoara si depus la sediul Uniunii Bulgarilor din Banat (P-ta Unirii nr.14),unde va ramane pana miercuri 28 septembrie 2016;
 • Miercuri 28 septembrie 2016,cortegiul va pleca la ora 11.00 catre biserica catolica bulgareasca “Notre Dame”,din b-dul Brancoveanu,unde va avea loc intre 14-15.00 ritualul religios.
 • Apoi cortegiul va porni spre cimitirul din Calea Buziasului,unde va avea loc, incepand cu ora,16.00 ceremonialul militar si religios de inmormantare.                                         Nicu Timofie

 

Onor militar la plecarea unui parlamentar – Video

 

Reclame

6 gânduri despre “S-a stins din viata

 1. @ ALL !!!
  Deputatul Niculae MIRCOVICI s-a stins din viata dar din memoria zecilor de mii de MILITARI activi, in rezereva, retragere si veterani de razboi pentru ale caror DREPTURI LEGALE s-a luptat timp de 12 ani in Parlamentul Romaniei, NU se va stinge NICIODATA !
  Adio Bunule Prieten 😦 😦 😦
  si de acolo, din RAI , ai grija si de PENSIONARII MILITARI caci fostii tai COLEGI parlamentari,
  NU numai ca NU au grija dar, ii UMILESC zi de zi ! 😦
  http://r-26500.blogspot.ro/2016/09/despre-afrontul-adus-de-senatorul.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+AsociaiaMilitarilornRezervr-26500+(Asocia%C5%A3ia+Militarilor+%C3%AEn+Rezerv%C4%83+%22R-26500%22)
  Aliosa de la XII-D .

 2. Disparitia fostului nostru coleg, Niculae Mircovici, este o mare pierdere pentru FAMILIA sa, Promotia de Absolventi LM 1969 dar si pentru toti MILITARII activi, in rezereva , retragere si veterani de razboi pe care, in calitate sa de DEPUTAT membru in Comisia de Aparare ,Ordine Publica si Siguranta Nationala , i-a APARAT in cele TREI legislaturi parlamentare .
  Dumnezeu sa-L Odihneasca in Pace !

  Condoleante Familiei indurerate !
  Cu profund regret,
  Aliosa de la XII-D .

 3. felicia vieru

  Condoleante profunde familiei indoliate ! Dumnezeu sa-i dea odihna si lumina vesnica !

  Sergiu Vieru

  Pe 25 septembrie 2016, 10:40, PROMOTIA 1969 a scris:

  > trofinvasile a publicat:”S-a stins din viata , dupa o lunga si grea > suferinta , colegul nostru din fosta clasa a XII-a A , Promotie 1969, > Niculae Mircovici. Cunoscand viata plina de realizari a demnului ofiter al > Armatei Romane , cuvintele sunt de prisos. Dumnezeu sa-l odihneas” >

 4. Este o veste tristă pentru promoția noastră. A fost un om cu inimă mare, cu suflet bun. A trecut cu demnitate peste obstacolele vieții. Dumnezeu să- l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei!

  1. Gandul.info
   Anunţul a fost făcut de soţia sa, pe pagina de Facebook.
   „Dumnezeu mă cheamă la El! şi Facă-se Voia Ta Doamne! au fost ultimele cuvinte ale iubitului meu soţ.
   Odihna cea veşnică dă-o lui, Doamne, şi lumina cea fără de sfârşit să-i strălucească. Să se odihnească în pace”, a scris soţia lui Mircovici pe Facebook.

   Agerpres:
   A murit deputatul minoritatii bulgare Niculae Mircovici, fisa biografica
   UPDATE:
   Inmormantarea deputatului Niculae Mircovici va avea loc miercuri, 28 septembrie. La ora 14.00, la biserica romano-catolica „Surorile de NotreDame” din Bd. General Dragalina, nr. 46, va incepe Liturghia funerară, apoi inhumarea va avea loc in aceeasi zi la cimitirul Calea Buziasului, Bd. Stan Vidrighin, nr.2 (sursa: http://www.opiniatimisoarei.ro )

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s