UN EDITORIAL DE EXCEPTIE

Dragii mei ,va prezint un editorial de exceptie ,scris de jurnalista SIMONA FICA ,febletea mea forever .Draga SIMONA ,ne-am intalnit pe blogurile amicului nostru comun, GERULA [acolo sunt nenea C….,cel care ti-a spus ca-l „iumbeste ” visceral pe toashu „]
si vreau sa te prezint si colegilor mei ,cadre militare in rezerva ,in aceste vremuri grele ,sper sa nu te superi [stiu ca-ti monitorizezi preluarea link-urilor].Merci,anticipat..

NU E DREPT, TOVARĂSE BĂSESCU!

Nu e drept să cred că nu ati avut nicio implicare în “fuga” lui Hayssam (desi NU MERITATI, vă mai întind o mână si vă informez că trădătorii in jurul dumneavoastră v-au mintit si ne-au mintit, Omar Hayssam NU a părăsit NICIODATĂ România) pentru ca apoi să descopăr că ati vândut flota aeriană a TAROM teroristului international Bout. Nu e drept să vă văd plângând de mila lui “DragăStolo” si apoi să vă aud râsetele cinice printre care ne anuntati că nu merităm salarii, pensii, ajutoare sociale ori locuri de muncă. Nu e drept să vă dau votul meu de încredere, odată ca cetătean, a doua oară (si asta e mult mai important!) ca jurnalist onest, iar dumneavoastră să folositi încrederea mea pe post de “curpapir”. Nu e drept să ne întoarceti spatele doar pentru silicoanele de prost gust si rău famate ale Leanei Udrea. Nu e drept să jigniti un popor care v-a instalat cu drag la Cotroceni si nu e drept să îl exterminati. Nu e drept să ne vorbiti despre contrabandă decât dacă îl arestati pe Blaga. E contrabandistul nr.1 de alcool, tigări si cafea (si STITI că nu vorbesc aiurea!). Nu e drept să vorbiti despre interesul national decât dacă îl arestati pe Berceanu. E spion si trădător. Stiti FOARTE BINE că e asa cum spun eu! Nu e drept să ne condamnati la sărăcie. Sărăcia e ireversibilă. Si duce la Moarte. Nu e drept să ne condamnati la tăcere. Tăcerea e însăsi Moartea. Nu e drept să ne ucideti sperantele. Fără sperante, ne mor sufletele. Nu e drept să ne asasinati visele. Fără vise, ni se sting trupurile. Nu e drept să ne trădati, noi v-am fost loiali. Trădându-ne, e ca atunci când un om salvează de la moarte un altul si îl veghează cu devotament fără margini, iar acesta, după ce se însănătoseste, îl uită pe îngrijitorul său, lăsându-l să moară nedrept, singur si departe. Nu e drept, tovarăse Băsescu! Nu e drept să fiti tovarăs. Trebuia să rămâneti DOMN
Preluat de pe http://www.exploziv-news.ro/
Cu stima Freddye

2 gânduri despre “UN EDITORIAL DE EXCEPTIE

  1. Totul este mai mult decat adevarat, felicitari din toata inima pentru cele scrise. Sanatate si doar cele bune autoarei articolului de mai sus.

    1. freddye

      MITRU ,te salut

      SIMONA FICA e unul din putinii ziaristi cu coloana vertebrala ,ii poti numara pe degete..In plus,nu face party-pris-uri cu nimeni..loveste si in stanga si in dreapta si numai cu materialul clientului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s