Planeta ”X”[NIBIRU]”,la stanga-mprejur !!!

Motto „Cu cat sunt mai putine,erorile devin mai valoroase” -Stanislaw Jerzy Lec

Stimati colegi ,”rasfoind” presa online ,am dat peste un articol care ,cred eu ,ne ofera un motiv in plus ca sa ne intalnim anul acesta …ca nu se stie niciodata.

Planeta X, denumita Nibiru, ameninta viata de pe Terra

În anul 1983, National American Space Agency – NASA – a lansat un satelit care a detectat un obiect de marimea planetei Jupiter. Noua planeta a fost numita Planeta X (Nibiru). Planeta face parte dintr-un sistem care are în centru o stea de tip pitica rosie. Se pare ca în 2012 Nibiru se va apropia de sistemul nostru solar si va interactiona cu acesta, producând efectele despre care vorbesc profetiile Maya (si altele asemanatoare). Acest fenomen este ciclic; se repeta la fiecare 3.600 de ani; s-au emis ipoteze ca aceste treceri ale lui Nibiru au provocat scufundarea Atlantidei si Potopul lui Noe.
Profetiile vechilor Maya si alte scrieri vorbesc despre evenimente importante care vor avea loc în 2012 Pe de alta parte, calculele arata ca Nibiru va deveni vizibila în anumite parti ale Pamântului în 2009, urmând ca din luna mai 2011 sa fie vizibila de pe întreg Pamântul. Nibiru va fi perceput ca un al doilea soare, de marimea Lunii. În anul 2003, an în care a fost observata (comunicarea oficiala), revista “Science et Vie“ (nr. din februarie) prezinta traiectoria eliptica a unei planete suplimentare a sistemului nostru solar, IDENTIC~ cu traiectoria planetei Nibiru/Marduk prezentata de Z. Sitchin în lucrarea “A Douasprezecea Planeta”, asa cum era foarte bine cunoscuta de sumerieni.
În iulie 2005, la câteva luni dupa ce a fost descoperita, astronomi eminenti din 19 tari s-au reunit la Vatican (Castelul Gandolfo) unde exista un centru astronomic aflat în legatura prin Internet cu Observatorul Astronomic al Vaticanului (unul dintre cele mai performante din lume) aflat pe muntele Tucson, Arizona (SUA). Pe 1 august 2005, ziarele din întreaga lume scriau ceva de genul: “Corpul ceresc a primit denumirea provizorie de 2003-UB-313”. Savantii care au denumit astfel planeta Nibiru cunosteau foarte bine scrierile sumeriene, deoarece prin “UB” anticii se refereau la grupul de 7 planete (3+1+3) format din: Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, Pluto, Nibiru. Cealalta grupa era formata din restul de 5 planete (2+0+0+3): Soare, Mercur, Venus, Pamânt, Luna. Nici totalul cifrelor din denumirea intermediara nu este întâmplator. Este 12. Atâtea corpuri ceresti cunosteau sumerienii.
Un scurt istoric al primelor contacte

– a fost observata la data de 21 octombrie 2003, cu un telescop Oschin de 1,22 m, de pe Muntele Palomar (California);
– a fost descoperita de Michael E. Brown, Chad Trujillo, David L. Rabinovitz, la 5 ianuarie 2005, dupa fotografiile luate la data de mai sus;
– observatiile ulterioare, publicate în octombrie 2005, au aratat ca poseda un satelit denumit Dysnomia (Gabriel). Apropierea periodica (3.600 de ani) a planetei Eris/Nibiru de Pamânt genereaza si numeroase modificari ale climei, una fiind încalzirea globala cu consecinta ei fireasca – topirea ghetarilor. Ghetarii, continând apa dulce, vor conduce prin topirea lor la oprirea motorului termosalin, care permite deplasarea Gulfstreamului spre nord si înghetarea unor zone întinse din nord-vestul Europei si nord-estul SUA. Pe scurt, ilustrarea acestui proces în timpul ultimelor doua treceri ale planetei Zeilor printre Marte si Jupiter, locul maxim al apropierii de Pamânt:
1. Acum 7.200 de ani, în timpul cataclismului cunoscut sub termenul de “potopul” lui Noe: “Schimbari bruste de temperatura… furtuni violente… avalanse de ape provenite din Antarctica… au iesit din “închisoarea lor de gheata”… Dr. John T. Hollin de la Universitatea Maine considera ca, periodic, din calota glaciara a Antarcticii se desprind bucati uriase, care creeaza o maree uriasa” (Zecharia Sitchin, A Douasprezecea Planeta, Ed. Aldopress, Bucuresti).
2. Acum 3.600 de ani, în timpul Exodului evreilor din Egipt: “La mijlocul mileniului al doilea i.Cr., Pamântul a suferit… mari cataclisme. Un corp ceresc, recent patruns în sistemul solar – o noua cometa – s-a apropiat foarte mult de Pamânt… disparitia ulterioara a stratului glaciar” (Immanuel Velikovsky, Ciocnirea Lumilor, Ed. Lucman, Bucuresti).
Situatia prezenta – topirea ghetarilor de la Poli – se face într-un ritm accentuat. Modificarile de clima si geologice se vor accentua, deoarece planeta Eris/Nibiru nu a trecut nici macar pe lânga Pluto, apropierea maxima de Pamânt fiind asteptata în perioada 2010-2012. În prezent, fenomene identice (încalzire globala, activare vulcani etc.) au loc si la nivelul altor planete din sistemul nostru solar, cauza fiind aceeasi: Eris/Nibiru.

sursa Gardianul

Reclame

13 gânduri despre “Planeta ”X”[NIBIRU]”,la stanga-mprejur !!!

 1. freddye

  Prietene ,dupa modul de adresare ,ori postezi din BRAILA sau GALATI[in fata unei cani cu braga] sau din TURCIA cu fotografia lui KEMAL ATATURK sub perna..Cum nucul meu din gradina este situat in emisfera sudica ,ma facusi tu sa ma urc in el ca sa te rezolv. 😥 .N-am reusit asa ca-ti recomand un link http://www.planetanibiru.haos.ro/pozenoi.html . Join yourself ,my friend !!

 2. Gore

  Bre, e au ba vizibila mica pitica galbena in emisfera sudica. Unele capete luminate (de nubiriu :)) ) spuneau ca planeta devine vizibila cu ochiu liber de prin mai 2009. E deja mijlocul lui iunie si nimeni nu spune nimic. Deci cum stam, sa vede au ba ?

 3. Nelu

  Multumesc pentru e-mail si m-am conformat.
  Am urmarit emisiunea pe A3 si era unul acolo,
  care zicea ca noi n-am contribuit cu nimic
  la fondul social si ca atare nimic sa primim!

 4. freddye

  @ Nelu .

  Batrane halebardier ,ai dreptate in privinta pesimismului involuntar!! Nu stiu insa cum se face ,dar optimismul generat de plimbarea de dimineata ,in pijama ,pana in fundul gradinii si retur isi schimba culoarea in turnesolul realitatii .Uite ,astazi,cand imi era lumea mai draga ,dupa plimbarea ” reglementara”pe stomacul gol,ma puse 666 sa urmaresc o dezbatere la A-3 ,in care se afirma ca ,dupa „lansarea” noiii legi a pensiei unitare ,toate pensiile vor trebui recalculate..
  PPS[AKM]Sper ca ai primit e-mailul meu si i-ai dat o nota lui NERO teleormaneanul,conform uzantelor canine internationale 😆

 5. Nelu

  Nicu@Fredye! Sunteti cam pesimisti si cu cat
  aprofundati fenomenul, cu atat concluziile
  vor fi mai triste.
  „Fericiti cei saraci cu duhul”-zice Biblia!

 6. freddye

  NICU,sal..Nu prea stim ce e cu noi,nu prea stim ce ni se intampla si de ce…Majoritatea oamenilor isi traiescx clipa si-atat ,si merg pe mana elitelor care ,oricum ,vor avea sanse mai mari fiindca STIU SI CAUTA SOLUTII..Eu fac parte din categoria acelora care,chiar daca o patesc ,vor sa stie de la ce li se trage..E foarte corect ce-ai postat,my friend si am dori toti,ca NELU si ALIOSA ,un termen de gratie divina..Dar,daca acceptam ca orice inceput are si-un sfarsit ,in toate ,ne va fi mai usor..Hai ,c-am zis-o ,vorba ta..!!PPS..E bine de stiut ca in alte tari deja s-a trecut la niste masuri,pentru supravietuire, dupa un plan bine stabilit, care cuprind constructii subterane legendate ,cu tehnologie de avangarda iar criteriile de selectie pentru cei care le vor ocupa tin de S.F.[Norvegia ,Suedia conduc plutonul]

 7. Nicu

  FREDDYE,
  Interesanta coincidenta! In 2012, in 21 decembrie, de solstitiu, se va termina calendarul mayas si va incepe o noua era de inca 26000 de ani. Ce se va intampla este greu de imaginat. Daca este adevarat ca frecvenata de rezonata a Pamantului este in crestere , dand senzatia ca timpul trece repede, ea, in 2012, va atinge valoarea de 13 Hz, cand Pamantul se va opri din rotatie, cateva zile apoi se va rori in sens invers. Cine va mai trai, cine va suporta franarea si nu se va duce in nas, va vedea rasarind soarele de la apusul de astazi(cu timpul se vor obisnui si-i vor spune apusului rasarit , mai putin politicienii).
  Se vor inversa Polii Pamantului, vom avea iarna in iulie. Asta ar fi si motivul pentru care s-a programat CM de Fotbal in Africa de Sud, in 2012.
  NELU, ALIOSA se gandeau la o amanare a fenomenului. Eu zic ca niciodata omenirea nu va fi pregatita pentru sfarsitul ei.

 8. freddye

  ALIOSA ,vecine ,e de notorietate faptul ca In timpul sondarilor pentru petrol din Sud Est-ul Arabiei Saudite un schelet gigant de 10m a fost gasit. Numai lungimea capului este de 1.3 metri. Autoritatile arabe au interzis accesul in zona. Cateva elicoptere au reusit insa, sa faca niste poze de sus.
  Nephilim sunt copiii Ingerilor Cazuti. Acestia sunt cunoscuti si ca Anunnaki care locuiesc pe planeta numita Nibiru! Aceasta planeta face parte din Calea Lactee si are o orbita in jurul soarelui de 3600 de ani. Adevar sau simple speculatii ale unor oameni de stiinta ?Va trimit niste poze ,sper sa ma descurc ,in baza indicatiilor lui NICU

 9. freddye

  NELU[NERO}.De mic m-a fascinat S.F-ul,mai tii minte colectia „1 LEU”..?Asa cum ma fascineaza si acum povestea Anunaki-lor..
  Asadar,planeta Nibiru trece prin sistemul nostru solar o data la 3600 de ani.Aceasta teorie controversata se bazeaza pe descifrarea unor vechi texte sumeriene de catre Zacheria Sitchin.Textele isi au originea in primul capitol din Biblie,Geneza.Sitcin si-a petrecut zeci de ani ca arheolog si istoric in Orientul Mijlociu,cautand scrieri vechi ale civilizatiei sumeriene.El spune ca aceasta planeta este locuita de catre Anunnaki(Nefilim,gigantii din Biblie.Nefilim se traduce adesea ca gigant,o traducere care nu este tocmai justa.O definitie mai buna ar fi „acei care au coborat”,”acei care au venit jos”.Cuvantul anunnaki din textele sumeriene se traduce ca:”acei care au venit din cer pe pamant”).Sitchin i-a identificat pe Nifilim ca fiind aceiasi cu Anunnaki.
  Desi nu oficial,toti istoricii si teologii de seama sunt de acord ca o parte din Vechiul Testament,si anume Geneza se inspira din vechi texte sumeriene.Enuma Elish ,cartea creatiei la sumerieni, si Geneza au o varietate de asemanari.Povestiri despre Marele Potop se gasesc si ele in amandoua religiile,ebraica si sumera.O concluzie inevitabila este ca Anunnaki au fost la fel de reali ca Moise,Noe si Abraham.
  Sitchin crede ca Anunnaki au venit pe Pamant acum 485.000 de ani de pe planeta lor,Nibiru. Sitchin crede ca Anunnaki au venit pe Pamant acum 485.000 de ani de pe planeta lor,Nibiru.Ei erau o rasa de extraterestri care aveau o viata foarte lunga,ce uneori ajungea pana la 500.000 de ani.Laurence Gardner,un alt arheolog,reduce durata de viata a Anunnaki-lor la 50.000 de ani si specifica faptul ca nu erau nemuritori.Interesaant ,nu ..?

 10. Aliosa

  SALUT VECINE!
  Interesanta expunere dar vorba lui NELU ce-i de facut?
  Nu se poate amana intalnirea?
  Un fapt este insa sigur : „Ce ti-e scris in frunte ti-e pus”
  S-auzim numai de bine.

 11. „pitica rosie”- in anul 2012 va veni la intalnirea
  cu pamantul- spune Fredye! Acum sa ne dea solutia,
  ca intalnirea sa fie amanata pentru 3012, ca sa
  putem rezolva si noi ceva probleme curente!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s